Ook dit jaar doen wij als AVC Luctor et Emergo weer mee aan de Rabobank ClubKasCampagne.

Leden van de Rabobank Noord en West Twente mogen van 19-03-2019 tot 07-04-2019 een stem uitbrengen op hun favoriete club waarbij elke stem geld waard is.

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 200.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne! Als klant van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stemmen, hoe gaat dat?

 

Van 19 maart tot en met 7 april barst het stemmen los. Alle klanten die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van ons een persoonlijke stemcode. Klanten waarvan wij het e-mailadres weten, krijgen de stemcode per e-mail op dinsdag 19 maart. De overige klanten krijgen de stemcode via een opvallende stemkaart per post op of rond 19 maart. Elke klant krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken.
Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van onze kantoren komen. Onze medewerkers helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.

Jouw stem is geld waard!

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete vereniging/stichting. Namens de clubs alvast hartelijk bedankt!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart of in de e-mail staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Hieronder de directe link naar de RABO CLUBKASCAMPAGNE

https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne

Namens Luctor et Emergo, alvast bedankt voor jouw steun!