Waar het bestuur van Luctor et Emergo al voor de winterstop het contract van Remco Hammink,  trainer van het 1ste elftal met een jaar heeft verlengd, kan Luctor et Emergo met trots mededelen dat voor volgend seizoen ook het 2de elftal  en  JO19-1 zijn voorzien van nieuwe enthousiaste trainers.

Gerben Eggink zal aankomend seizoen het 2de elftal op zich nemen en Patrick Bakhuis zal het trainerschap van de JO19-1 op zich nemen.

Deze drieluik zal nauw samen gaan werken om zo de continuïteit van goede spelers naar het 1ste elftal te kunnen blijven waarborgen

Gerben en Patrick zijn voor velen geen vreemden, daar ze een verleden bij Luctor hebben.

Waar ze beiden enkele jaren terug hun vleugels hebben uitgespreid om elders ervaring op te doen, komen ze nu weer op het oude nest terug.

Voor beide trainers wacht een prachtige uitdaging om met een jong team te gaan bouwen naar de toekomst om zo de aansluiting naar de 1ste selectie zo klein mogelijk te maken.

Blij verheugd is Luctor ook met assistent-trainer van het 1e elftal Jedd Kerr, keeperstrainer Patrick van der Ley,  verzorgster Natasja Bijen en beide elftalleiders Dinand Voortman en Ewald Damhuis. Ook met hen is overeen gekomen dat zij allen volgend seizoen hun werkzaamheden bij Luctor zullen vervolgen. Henri Leussink neemt het stokje over van Jan Soer als grensrechter bij het 1ste elftal.

Assistent-trainer Jedd Kerr heeft tevens aangegeven om een team JO21 op te willen gaan zetten.

Voornemens is, om 1 keer per maand op een doordeweekse avond een wedstrijd te spelen tegen andere teams uit de regio om zodoende de jeugdige Luctorianen te laten ruiken aan het grote werk.

Luctor wenst de gehele technische staf veel succes.

 

Met vriendelijke sportgroet,

Namens de TC