Vrijdag jongstleden was er door de commissie voetbalzaken een bijeenkomst georganiseerd waar de plannen voor het nieuw voetbalseizoen 2019/2020 werden toegelicht.

Bert Buld, Tom Jacobs en Gert Schorn lichten e.e.a. toe hoe het afgelopen half jaar is verlopen en hoe de commissie, met hulp van de oude TC een belangrijk klankbord, tot de aanstelling van de trainers van het eerste elftal, tweede elftal en JO19-1 is gekomen. JO19 wordt aan de seniorenafdeling gekoppeld. Doelstelling is om de jeugdige selecties te laten wennen aan het senioren voetbal en daarin zal ook een onder 21 elftal worden geformeerd. Dit team zal in de regio onder leiding van Jed Kerr wedstrijden gaan spelen. Jeugdig talent krijgt op deze manier de kans zich op een hoger niveau te kunnen manifesteren.

Jedd Kerr assistent trainer Luctor 1 trainer onder 21 2019-2020

Remco Hammink(trainer eerste elftal), Gerben Eggink(trainer tweede elftal) en Patrick Bakhuis(trainer JO19-1) ondertekenden de contracten in het bijzijn van de genodigden.

 

Remco Hammink Hoofdtrainer Luctor et Emergo 2019-2020

Gerben Eggink Trainer 2e elftal Luctor et Emergo 2019-2020

Patrick Bakhuis Trainer JO19-1 seizoen 2019-2020

Tevens werd bekend gemaakt dat de volledige staf van het eerste elftal ook volgend seizoen haar werkzaamheden voor onze vereniging zullen blijven doen. Jan Soer zal echter als grensrechter de vlag overdragen aan Hendrie Leussink. De broers Ronald en Erwin van de Velde gaan samen met Gerben Eggink(allemaal terug op het oude nest)de begeleidingstaf van het 2e elftal vormen. Een grensrechter voor het 2e elftal wordt nog naar gezocht. Voor de overige teams zal in de loop van dit seizoen de technische staf nog moeten worden samengesteld. De commissie voetbalzaken gaat hiervoor op zoek naar geschikte kandidaten.

(Technische staf Luctor 2 seizoen 2019-2020)

Ook mocht Jeffrey Nijkamp, aanwezig namens de sponsorcommissie, bekend maken dat Obie Diervoeders(hoofdsponsor van Luctor ) het contract met 1 jaar verlengd heeft en dat zij tevens samen met de sponsorcommissie het 2e elftal van kleding gaan voorzien. Willeke en Henri Obermeijer konden deze avond jammer genoeg niet aanwezig zijn vanwege het heuglijke feit dat zij 12,5 jaar getrouwd waren en dit vierden met een weekendje weg. Namens Luctor et Emergo van harte gefeliciteerd en bedankt voor het in onze club gestelde vertrouwen.

Er werd onderling, onder het genot van een drankje, veel over het voetbalspelletje gesproken en ervaringen uitgewisseld.

Als vereniging zijn wij verheugd dat de trainers zijn vastgelegd en met elkaar gaan samenwerken om op voetbalgebied de volgende stappen te kunnen zetten.