Afgelopen zaterdag was er een speciale middag georganiseerd waarin Freddy Bruggink in verband met zijn 80e verjaardag evenals zijn 40 jarig jubileum als voetbaltrainer in het zonnetje werd gezet.

Graag willen wij de leden onderstaand bericht van Freddy Bruggink niet onthouden.

 

Geacht bestuur,

Naar aanleiding van mijn 80 jarige verjaardag en mijn 40 jarig trainerschap wil ik het bestuur bedanken vanwege het ter beschikking stellen van de accommodatie van Luctor et Emergo afgelopen zaterdag.

Veel mensen hebben er voor gezorgd dat het voor mij een onvergetelijke middag is geworden. Ik noem de mensen in de keuken en achter de bar. Speciaal mijn dank voor de mensen die deze middag hebben georganiseerd,  Charles Ekkel, Bert Buld, Jeffrey Nijkamp, Dick Looms en Leo Maathuis.

Door de hoge opkomst was het heel gezellig en geslaagd.

Ik ben ook heel blij met het cadeau van Luctor. Het ingelijste shirt krijgt vast een mooie plek in ons huis.

Met vriendelijke groet,

Freddy en Gerry Bruggink