Info voor met name alle jeugd en seniorenleiders van Luctor et Emergo.

Woensdagavond 30 augustus is er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor alle jeugd en seniorenleiders in ons clubgebouw. Deze avond zal er uitleg worden gegeven over hoe deze app werkt.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heel belangrijk is dat U als leider met het emailadres inlogt waarmee U bij Luctor ingeschreven staat. Dit bericht zal ook per mail naar U toegestuurd worden. Met dit mailadres staat U ook in sportlink. Klopt dit mailadres niet dan dient U contact op te nemen met Marian Bos zodat zij dit kan wijzigen in sportlink. Doet U dit niet dan kan U geen gebruik maken van deze app.

Marian is te bereiken via:

Telefoonnummer 0546-865186 na 18.00 uur of per mail: r.bos91@kpnplanet.nl

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de wedstrijdzaken-app gaan.

Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van seizoen 2017/’18 afgeschaft. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart 2017 niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen, dit proces gaat volledig digitaal.

Als U op onderstaande link klikt kunt U als leider alvast een en ander lezen over de werking van deze app.

https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000108739

Verdere info en hulp zal U als leider geboden worden op woensdagavond 30 augustus vanaf 19.30 uur in ons clubgebouw